jueves, 22 de septiembre de 2011

 

                                                  


Ángel Luis Sánchez
President Local de Creu Roja Sant Feliu de Llobregat.

Benvinguts, benvingudes,

Gràcies per accedir al nou lloc web de la Creu Roja a Sant Feliu de llobregat, on esperem que pugueu trobar tota la informació que sigui del vostre interès. En aquest espai, no només volem explicar la tasca de l’entitat, sinó també recollir les vostres propostes sobre com millorar dia rere dia els projectes de l’entitat.
Des d’aquest espai web, un lloc viu i en constant construcció, podreu connectar-vos a les xarxes socials en què tenim presència per llegir informacions relacionades amb la Creu Roja i escriure-hi les vostres aportacions.
Si les xarxes socials ofereixen les notícies més actualitzades sobre la Creu Roja, aquest lloc web us donarà les claus per entendre la seva història, els seus principis fonamentals o com s’organitza i quins són el seus àmbits d’actuació.
En aquest espai, trobareu, a més, informació sobre els programes socials de la Creu Roja per atendre col·lectius vulnerables, així com les seves funcions de socors i emergències en esdeveniments culturals, esportius o a les platges, durant la temporada d’estiu.

També hi podeu consultar quins són els nostres programes de cooperació internacional o les nostres accions per sensibilitzar la societat catalana sobre la situació dels països en vies de desenvolupament i el respecte pels Drets Humans.
Amb totes les informacions que posem a la vostra disposició, esperem que aquest espai web respongui als vostres interessos i necessitats i que, entre totes i tots, el convertim en un espai de trobada per dinamitzar l’organització i encoratjar més gent a col·laborar-hi.
 
Moltes gràcies,
 
Ángel Luis Sánchez
President Local de Creu Roja a Sant feliu de Llobregat.

 
 
 
 

1 comentario:

  1. Bon dia. Tinc moltes joguines senceres i en bon estar que voldria que algú se'n aprofités i no acabin en un abocador. Heu considerat acceptar joguines en bon estat i Reitilitzar-les? Gràcies

    ResponderEliminar